Hem / Striddes färghandel måleri och microcement / Pressmeddelande

Pressmeddelande

Striddes färghandel växer och bli fullentreprenad.  

Robin Själander som är en skicklig målare och driver Företaget RBN måleri AB går in under Striddes  paraply av tjänster.  

Striddes ägare Roger Tärnerstig kommenterar förvärvet.  

”Vi har länge sett potentialen och efterfrågan från kunden. När möjligheten nu kom, att få in Robin  som delägare och hans företag kan vi äntligen erbjuda fullentreprenad. Vi kan leverera helheten, från  färdigmålat med kvalitetsfärg från Nordsjö till noggrant utvalda golv. Att kunna erbjuda kunden  möjligheten att beställa hela lösningen från oss direkt, är något vi önskat länge. Och det förenklar för  kunden som bara behöver ha en kontakt. 

Vi kommer fortsatt leverera färg och material till alla målerifirmor, vi ser detta som ett komplement  till konsumenten och inte för att konkurrera med de andra målerifirmorna som handlar av oss idag.”  

Robin Själander på RBN: ”Jag har alltid gillat kvaliteten på produkterna och sättet som Striddes  hanterat sina kunder, därför ser jag detta som nästa steg även för RBN. Fullentreprenad inom färg  golv och måleri, är något som underlättar jättemycket för kunden” 

Striddes färghandel har funnits sedan början på 1900 talet och har idag 5 anställda. Och vi passar nu på att byta namn till Striddes färghandel & måleri.

 

Vid frågor kontakta
Roger Tärnerstig
Mobil 0708 714121

Frågor gällande målerijobb
Robin Själander
0736 794954