Hem / Microcement Växjö

Microcement Växjö

Vad är Microcement

Microcement är en blandning av speciellt cement, utvalda mineraler, akrylhartser, pigment och andra komponenter för att få mer motståndskraft och kvalitet på att vara vattentätt. Microcement är en mycket dekorativ beläggning med en liten tjocklek med 2-3 mm. Den kan appliceras på väggar, golv och tak både inomhus och utomhus. Den kan appliceras direkt nästan på alla underlag som kakel, klinkers, betong, flytspackel, gipskivor, sten, laminat, mm.

Vi har flera olika typer av Microcement som ger olika struktur och applikationsmetoder gör att resultatet liknar glatt eller polerad cement, med flera toner som liknar flera typer av marmor. Det blir en unik, stilren och exklusivt utseende.

Texturer: Grov, medium och fin.
Ytbehandlingar: Matt, satin och glans.

 

Microcement i badrum

Microcement är väldig populär att använda i badrummet, det kan appliceras i nya badrum med även vid renovering. Microcementen kan läggas på befintligt kakel, klinker om tätskikt är hel utan att riva allt. Med Microcement får man en fin, unik och slät yta.

 

Microcement på bänkskiva och bordsskiva

Oavsett om det är bänkskivan i köket eller matbordet som behöver en makeover, så är microcement ett perfekt val. Det ger en modern och rå betonglook, samt att det är lätt att rengöra.

 

Microcement på golv

Microcement på golvet passar perfekt på de flesta utrymme i huset, kontor och offentliga miljöer. Det har en hög slitstyrka och en lång livstid. Den släta ytan är lätt att rengöra vilket gör microcement extra populära.